Integrale coaching

Het overkomt iedereen wel eens, je loopt vast in je ontwikkeling, een uitdaging of een relatie. Dit kan zowel in je privéleven als op je werk gebeuren. Jouw huidige gedrag werkt niet meer en vertrouwde strategieën uit het verleden bieden geen oplossing. Weten wie je bent, waar je in het leven staat en welk pad je bewandelt, vraagt om stilstaan, reflectie en introspectie. Hier kan je natuurlijk zelfstandig aan werken. Maar wellicht is jouw ontwikkelvraagstuk erg specifiek of te persoonlijk. Of heb je behoefte aan een extra verdieping na een leerervaring uit een supervisie of training.

  • Ik wil mezelf herontdekken: wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik?
  • Hoe kan ik meer mezelf meer laten zien?
  • Wat kan ik doen om mezelf beter te begrenzen?
  • Hoe creeër ik een goede balans tussen privé en werk?
  • Ik wil leren mijn gevoel te herkennen en uitspreken;
  • Ik wil de regie herpakken over mijn eigen leven.

Wat kun je van het basispakket verwachten?

Een coach met meer dan 10 jaar specialistische ervaring Praktisch, confronterend en doelgericht
Veel persoonlijke aandacht en contact
Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk
Face-to-face combineren met online sessies
Een unieke inspirerende leeromgeving (de Kruittoren)
Coaching in het Nederlands of Engels

kennismakings-
gesprek
Uniek
reflectieboek
4 x 1,5 uur
sessie
Team
Experts
Nazorggesprek

Stel hier je traject samen:

Basispakket

De basis van een individueel coachingstraject bestaat uit: een persoonlijk kennismakingsgesprek, vier coachingsgesprekken (inclusief de intake) en na afloop een (online) nazorggesprek. Iedere coachee ontvangt bij aanvang een uniek reflectieboek. Het basispakket biedt aantrekkelijke combinatiemogelijkheden met een of meerdere modules. Deze combinatie vergroot het leereffect en biedt verrijkende perspectieven op je eigen groei en ontwikkeling. Tevens wordt je volledig ontzorgt. Elke module wordt vertegenwoordigd door een deskundigen met relevante werkervaring. Door de jarenlange samenwerking vind er een optimale afstemming plaats over het persoonlijke en/of professionele ontwikkelvraagstuk.

Shiatsu

VanBinnen assessement

Meditatie

Stofwisselings -type

Basispakket Coaching

Teamrol Assessment

Optional

Shiatsu

Shiatsu is een Japanse therapie die door middel van doelgerichte druk van de duimen de energiestroom van het lichaam verbetert en blokkades oplost. Met shiatsu is effectief en behandeld klachten zoals: hoofdpijn, pijnlijke schouders, nekken, ruggen, heupen of knieën, stressklachten als niet kunnen slapen, onrust, vermoeidheid, etc.

De manier waarop het lichaam reageert en de plekken waar pijnlijke punten zitten, vertelt een verhaal over de manier waarop jij in het leven staan. Het zegt iets over je persoonlijkheid.

VanBinnen Assessment

Dit eigen ontwikkelde assessment bied je nieuwe inzichten en perspectieven ten aanzien van jouw huidige bewustzijns- en ontwikkelingsniveau. De ontwikkelingsthema’s komen voort uit onze dagelijkse werkpraktijk bij VanBinnen.

Aan de hand van verschillende ontwikkelingsthema’s krijg je vragen aangeboden. De assessment duurt ongeveer 10 á 15 minuten.  Nadat je klaar bent krijg je direct jouw eindresultaat aangeboden. Je hebt tevens de mogelijkheid om het rapport te printen of te downloaden als pdf-bestand. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een gratis online adviesgesprek met een van onze coaches.

Meditatie

Meditatie is een techniek waarmee we onze geest tot rust kan komen. We kunnen een bepaalde staat van bewustzijn bereiken, die anders is dan ons de staat van ons ‘normale’ of alledaagse bewustzijn. Zo’n bewustzijn kan omschreven worden als een gevoel van stilte, rust of gelukzalig gevoel.

Meditatie verbetert onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, versterkt de immuniteit, vermindert de duur en intensiteit van stressreacties, geeft meer keuzevrijheid in onze manier van reageren op uitdagende situaties en verbetert de kwaliteit van onze relaties met anderen.

Stofwisselingstype

Je stofwisselingstype is net zo uniek als je vingerafdruk en staat voor je hele leven vast. Je stofwisselingstype – en niet je hoofd – bepaalt of een specifieke voedingsgewoonte voor jou werkt. Maar juist veel diëten en intellectuele, (hoofd) gestuurde beslissingen leiden ertoe dat we uiteindelijk niet meer weten welke voeding echt bij ons past.

In een persoonlijk consult wordt jouw stofwisselingstype direct gemeten, zodat je precies weet welke voeding bij jouw lichaam past. Het advies wordt afgestemd op jouw type volgens de traditionele Chinese geneeskunde, je stofwisselingstype en je leef- en werksituatie.

Teamrol Assessment

De 16pf-vragenlijst (waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren) is een uiterst effectief middel om: inzicht te geven in talent, geschiktheid van een kandidaat voor een welbepaalde functie te bevestigen en ontwikkelingsbehoeften vast te stellen. In tegenstelling tot andere persoonlijkheidstests geeft 16pf een compleet beeld van een individu.

De uitkomsten van de 16pf-vragenlijst kunnen worden ingedeeld aan de hand van het ‘Big Five’-persoonlijkheidsmodel. Dit model onderscheidt vijf globale persoonlijkheidsdimensies en geven een handig overzicht van de persoonlijkheid van een persoon en geven informatie voor het voorspellen van gedrag en prestaties.

Teamrol Assessment

Meditatie verbetert onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, versterkt de immuniteit, vermindert de duur en intensiteit van stressreacties, geeft meer keuzevrijheid in onze manier van reageren op uitdagende situaties en verbetert de kwaliteit van onze relaties met anderen.

Vraag hier direct je persoonlijk voorstel op

"“Ik ben ongelooflijk blij en voel me goed bij de nieuwe versie van mezelf”

Anne - Bestuurssecretaris

"Ivo heeft mij geleerd 'naar binnen' te kijken. Met een gezonde dosis humor, informele gesprekken, warmte en zelfreflectie"

Sanne – Onderwijsadviseur

"Betrokken, open en zelfreflectief.
Een feest om mee te werken"

Frans – Ondernemer