Waarom Ivo

Bewuste, krachtige en vitale medewerkers. Welke organisatie wil dat niet? Je geen zorgen hoeven maken over de groei en professionaliteit van je medewerkers. Weten dat het goed is. En goed blijft gaan. Al je tijd kunnen besteden aan je organisatie. Aan de groei, het succes en het plezier.

Vanuit mijn kantoor in de Kruittoren – in hartje Nijmegen – ga ik graag voor jou aan de slag. Persoonlijk, eigentijds en met korte lijnen. In een tijd waarin iedereen te dealen heeft met snel opvolgende veranderingen. Binding van ervaren medewerkers en talent is cruciaal door de heersende schaarste in de markt.

Ik geef je terug van ik denk, zie en voel. Ik creëer een veilige setting met optimale condities voor groei. Bij mij gaat het over de kwaliteit van de relatie. Het laten ontstaan van krachtige inzichten en nieuwe ervaringen. Dat je concrete handvatten eigen maakt die jou en jouw organisatie verder helpen.

Een unieke locatie

Ik ben gevestigd in de Kronenburgertoren (meestal de Kruittoren genoemd) in Nijmegen. Oorspronkelijk was het gebouw onderdeel van de stadsmuur, en werd het mede gebruikt als opslagplaats voor kruit. Met de Vestingwet van 11 maart 1874 werd Nijmegen opgeheven als vesting en werden de vestingwerken gesloopt. Alleen de Kruittoren mocht blijven staan vanwege zijn status als uitzonderlijk goed bewaard voorbeeld van middeleeuwse militaire architectuur. Ook de verbonden walmuur en het zogenaamde ‘Uitvalstorentje bleven bestaan. Deze middeleeuwse toren uit de 15e eeuw is een unieke en inspirerende locatie en ligt aan de rand van het welbekende Kronenburgerpark.

Coronaproof werken

In mijn werkruimte in de Kruittoren is professionele luchtbehandeling aanwezig, zodat we op verantwoorde wijze en op gepaste afstand van elkaar kunnen werken. Te aller tijden kunnen we op gepaste afstand van elkaar wandelen in het Kronenburgerpark of in de nabijgelegen Ooijpolder. We kunnen dus altijd starten en de continuïteit is daarmee gewaarborgd.